top of page

Lydproduksjon

I studioet

Radioreklame

SpinnWill Medieproduksjon AS samarbeider med ca. 20 radiostasjoner i Norge. Fra lokale til riksdekkende. Fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi hjelper kanaler i øst, vest og er hovedprodusenten til Nea Radio i Trøndelag.

Vi er rigget for raske leveringer med høy kvalitet og skreddersyr etter ditt og kundens behov. Hos oss får du hjelp til idé og manusarbeid, booking av stemmer, innlesning, organisering og vi følger prosessen helt frem til produktet er ferdig. Gjerne sammen med deg og  kunden.

SpinnWill Medieproduksjon AS har erfarne musikere som komponerer sang og musikk til dem som vil ha det.

Vi rett og slett elsker å lage lyd.

Podkast

Vi hjelper deg med hele prosessen! Fra Idé, forberedelser og innspilling til etterarbeid og distribusjon ut til lytteren. Ingen andre medium kan bære så mye informasjon som podkast og konsumet er i sterk stigning.

Vi har et profesjonelt studio hvor du kan gjøre opptak med dine gjester i rolige og avslappende omgivelser. Vi kan også gjøre opptak der du befinner deg. 

Ta kontakt hvis du vil vite mer om hvordan du kan bruke denne unike plattformen.
 

Hør våre podkaster HER

svart Hodetelefoner
Rulletrapper trapper~~POS=HEADCOMP

Kunderadio

Skap stemning! Øk salget! Gi informasjon! Med vår kunderadio-løsning kan du skape et ønsket lydmiljø på ditt senter, og ikke minst gi praktisk informasjon og annonsere tilbud. I tillegg til den faste informasjonen kan du også gi beskjeder på anlegget når du vil, fra hvor du vil, via en app på din mobiltelefon.

 

Med vårt store stemmebibliotek kan vi også levere lokale stemmer uansett hvor du befinner deg i landet. 24/7 overvåkning og rask support. Alt til en meget hyggelig pris. Kontakt oss for mer informasjon.

Les mer om kunderadio HER

Hør mikropodkaster om kunderadio HER

bottom of page