Hva kan vi hjelpe deg med?

Radioreklame, podcast, intercast, arrangementer og synlighetsartikler

Podcast

Vi har de siste to årene sammen med våre kunder utviklet konseptet «Podcast for bedrift». Ta kontakt om du vil vite mer om hvordan du kan bruke denne unike plattformen. Vi leier også ut et profesjonelt studio for podcast produksjon. I Rogaland kan vi også produsere podcast i felten.

Kontaktperson:
Tom Weum
Tlf:92468408

Radio show microphones
On Air Sign

Radioreklame

SpinnWill Medieproduksjon AS samarbeider med ca. 20 radiostasjoner i Norge. Små og store. Fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi hjelper kanaler i øst, vest og er hovedprodusenten til Nea Radio i Trøndelag.

Vi er rigget for raske leveringer med høy kvalitet og skreddersyr etter ditt og kundens behov.
Hos oss får man hjelp til idé og manusarbeid, booking av stemmer, innlesning, organisering og vi følger prosessen helt frem til produktet er ferdig. Gjerne sammen med kunden.

SpinnWill Medieproduksjon AS har erfarne musikere som komponerer sang og musikk til dem som vil ha det.

Vi rett og slett elsker å lage lyd.

Kontaktperson: 
William H. Olsen
Tlf: 94216290

Intercast

InterCast er et innovativt audiobasert kommunikasjonsverktøy med stort bruksområde. Det kan være alt fra enkle annonseringsløsninger på varehus, venterom o.l. til komplett bedriftsintern nettradio med musikk og nyheter. Vi tilpasser løsningen til dine behov. 

Kontaktperson:
Runar Kvant
Tlf: 47414141

Hodetelefoner
 

Tjenester vi tilbyr

Kommunikasjon er ikke bare reklame. Vi leverer også tjenester til bedrifter, varehus og handelssentrum til arrangementer, møter, messer, kurs, konferanse og sosiale arrangementer. Det kan være alt fra planlegging, logistikk og lyd, til catering, foredragsholdere og underholdningselementer.

Tom%20Weum__800_edited.jpg
Melings_edited.jpg

Vi samarbeider med PRO Melings her i sør-Rogaland. Har du behov for profilerings- og synlighetsartikler, bekledning eller kanskje en gave til kunder eller ansatte? Kan du tenke det, så kan vi levere det. I både små og store kvanta.

"Kan du tenke det, så kan vi levere det." 

Graf 2.JPG