top of page

Bryllup

Å skjære kaken sammen

Et minne for livet

Bryllupet er en hendelse som du skal minnes med et smil resten av livet, og nettopp derfor ønsker vi å bidra til at du skal få en dag du aldri kommer til å glemme.

 

Planlegging og gjennomføring av et bryllup er for de fleste et stort og komplisert arrangement som består av mange elementer. Med profesjonell hjelp vil vi bidra til at hele prosessen, og ikke minst selve kvelden blir akkurat slik du har planlagt.

Ei hånd å holde i

Er du den som koser deg med forarbeidet, eller vil du helst slippe alle timene som går med til koordinering? Hos oss kan du velge hvor involvert vi skal være. Du kan bestille alt fra et enkelt element til "full pakke".

Med over 20 års erfaring fra arrangementer kjenner vi til det meste som rører seg i markedet, og kan effektivt sikre deg det du ønsker, med rett kvalitet og til riktig pris.   

20220624_184810.jpg
received_1170558270462661.jpeg

Hva koster et bryllup?

Prisen er naturligvis avhengig av mange faktorer, hvor mange gjester du vil ha og hvilke elementer du ønsker.  

Vi kan hjelpe deg med å sette opp et oversiktlig budsjett som gir deg kontroll på kostnadene og leverandørene.

Med et budsjett får du også, i tillegg til oversikt, muligheten til å kontrollere kostnadene og sette inn "trykket" der du ønsker.  

Uforpliktende møte

Ønsker du mer informasjon om hva vi har å tilby og hvordan vi jobber?

Vårt første møte er uforpliktende og koster deg ingenting. Sammen kan vi finne ut av ditt behov og skreddersyr tilbudet til hvert brudepar. 

Kontakt Monica på monica@spinnwill.no eller send oss en forespørsel.  Vi gjennomfører både fysiske og digitale møter.

_X6A7303.jpg
bottom of page